Seu Electrònica
Logo

CABECERASistemas de firma aceptados


Los certificados admitidos por la Sede Electrónica para relacionarse por medios electrónicos son los emitidos por las siguientes Autoridades Certificadoras (CA):


DNI electrónico

El DNI Electrónico es la adaptación del documento de identidad tradicional para su uso en la nueva Sociedad de la información.

Más información.


Fábrica Nacional Moneda y Timbre

La Fábrica Nacional Moneda y Timbre le ofrece el certificado electrónico reconocido por la amplia mayoría de las administraciones públicas" a través de su departamento Certificación Española.

Más información.


Camerfirma

Camerfirma es la autoridad de certificación digital de las Cámaras de Comercio españolas.

Más información.


Firmaprofesional

Firmaprofesional emite certificados digitales especializados tanto para los profesionales, sus colegios y colectivos, como para las empresas y sus empleados.

Más información.


ANF Autoridad de Certificación

ANF Autoridad de Certificación Único Sistema Abierto de Certificación Electrónica que incluye en todos sus procesos de firma electrónica el fechado digital.

Más información.


ACCV

Autoridad de Certificación de la Comunidad Valenciana.

Más información.


Sistemes d'identificació electrònica acceptats

La identificació i signatura electròniques són mecanismes que permeten a la ciutadania i a les persones jurídiques operar de manera telemàtica davant l'administració, assegurant la integritat de les dades que s'envien, així com la seva confidencialitat. Amb aquests sistemes electrònics podeu accedir a les vostres dades personals que disposa l'Ajuntament i a més podeu efectuar tramitacions telemàtiques amb total seguretat i amb totes les garanties jurídiques.

Els sistemes d'identificació i signatura electròniques admesos per la Seu Electrònica per relacionar-se per mitjans electrònics són els reconeguts pel servei Vàlid del consorci Administració Oberta de Catalunya. Entre altres, s'admeten els següents:

IdCat

El consorci Administració Oberta de Catalunya ofereix aquest certificat electrònic per a la ciutadania, que s’instal·la al vostre navegador. L’Ajuntament de Mataró és entitat de registre d’idCat, amb la qual cosa podeu sol·licitar el vostre idCat a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana

Consulta aquest vídeo d'ajuda sobre com sol·licitar el certificat idCat (Se acompaña un video explicativo)

Aquest vídeo està disponible en altres idiomes al canal Youtube del consorci AOC on també trobareu videopíndoles d'administració digital sobre com instal·lar el certificat idCat i altres aspectes que poden ser del vostre interès.

Fés la sol·licitud online i demana cita prèvia per verificar la teva identitat a una Oficina d'Atenció Ciutadana.

IdCat Mòbil

El consorci Administració Oberta de Catalunya ofereix aquesta identificació electrònica per a la ciutadania, que es basa en l’ús de claus d’accés enviades per SMS a dispositius mòbils. No cal instal·lació de la identificació a cap dispositiu.

Consulta aquest vídeo d'ajuda sobre com obtenir l'idCat Mòbil al moment amb DNI i targeta sanitària (Se acompaña un video explicativo)

Aquest vídeo està disponible en altres idiomes al canal Youtube del consorci AOC. També trobareu videopíndoles d'administració digital sobre com obtenir idCat Mòbil amb altres sistemes (targeta d'identitat d'estranger i MUFACE) i amb altres idiomes.

També pots consultar el document d'ajuda T'ho posem fàcil amb l'idCat Mòbil - Guia sobre com obtenir-lo i utilitzar-lo.

DNI electrònic

El DNI Electrònic és l'adaptació del document d'identitat tradicional per al seu ús en la nova Societat de la informació. Per utilitzar-lo és necessari disposar d'un lector de targetes i tenir activat el certificat electrònic. A les dependències d'expedició del DNI de la Policia Nacional es pot activar el certificat a través dels punts d'autoservei disponibles.

Més informació.

Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre ofereix un certificat digital reconegut per l'àmplia majoria de les administracions públiques a través del seu departament CERES. Es tracta d'un certificat que cal instal·lar al vostre navegador. Al web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre trobareu informació sobre com instal·lar aquest certificat en un dispositiu Android (mòbil o tablet per exemple).

Més informació.

Altres

Camerfirma és l'autoritat de certificació digital de les Cambres de Comerç espanyoles.

Més informació.

Firmaprofesional emet certificats digitals especialitzats tant per als professionals, els seus col·legis i col·lectius, com per a empreses i els seus empleats.

Més informació.

ANF Autoritat de Certificació ofereix un Sistema Obert de Certificació Electrònica que inclou en tots els seus processos de firma electrònica el datat digita.

Més informació.

Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana .

Més informació.


Tornar

Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A.. Pablo Iglesias, 63. Mataró (Barcelona). Tel: 937415610.